La UE Cornellà va tornar a signar un empat -és el tercer consecutiu-. Aquest cop va ser al Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat on els de Jordi Roger van signar un 1 a 1 en un partit on el Santboià va merèixer molt més, ja que va jugar millor que el seu rival i va gaudir de més clares oportunitats de gol. Manu Balda, als 14 minuts, avançava els verds. I abans del descans, Dani Iglesias va fer el definitiu empat. A la represa, el Santboià va continuar sent millor però li va faltar encert. Un resultat que va deixar a la UE Cornellà sense la possibilitat de compartir el lideratge amb l'Europa.
Se celebrarà entre el 2 i el 4 de maig i aquesta edició porta novetats. GastroGavà serà una de les més importants, una acció gastronòmica que té com a protagonistes la restauració gavanenca, l’Espàrrec de Gavà i el producte de proximitat.
El Castelldefels no va poder certificar la seva permanència a la categoria a Els Canyars. Els grocs ha perdut per 0 a 1 davant d'un Terrassa que s'ha endut els tres punts gràcies a l'encert de Gallar (26'). El partit ha estat entretingut, amb ocasions per als dos equips, on els locals no han tingut la sort suficient perquè el marcador fos un altre.
L'Estadi Municipal La Bòbila de Gavà ha acollit el partit entre l'equip blaugrana i el Masnou. Un dramàtic partit per evitar la plaça de descens directe a Primera Catalana. Finalment, els d'Albert Poch han estat capaços de guanyar en un intens partit que s'ha decidit en el darrer minut. Una falta centrada a l'àrea visitant ha permès Masuet, completament sol, fer l'1 a 0 i aconseguir tres punts molt importants per al Gavà que dona un pas molt important per aconseguir la permanència a la categoria.
Les III Jornades gastronòmiques "La cuina de les roses" van concloure marcat per l'èxit en l'assistència de públic. Així, des de la inauguració de les jornades el divendres 25 fins a la cloenda, el restaurant de l'escola d'hostaleria de l'institut Martí Dot es va omplir de gent per seguir en directe l'elaboració dels plats fets amb roses. De fet, l'èxit d'assistència va fer que les racions de degustació de les diferents receptes no fossin suficients per satisfer el paladar de tot el públic.
La plataforma web de micromecenatge Verkami, situa la campanya per finançar les excavacions de l’estiu del 2013 entre les deu més interessants de l’any passat. En aquesta classificació també hi ha projectes com el documental d’Isona Passola “L’Endemà” o la pel·lícula “Stockholm”, guanyadora d’un Goya.
Després dels bons resultats de la prova pilot realitzada durant la Setmana Santa, el mirador de l'estany de l'Illa tornarà a obrir més dies al públic. En concret ho farà els dissabtes, diumenges i festius entre l'1 de maig i el 29 de juny, de 10 a 14 h. Durant la Setmana Santa, el mirador va obrir sis dies, durant els quals va rebre un miler de visites. L'estany de l'Illa, situat a prop del Centre Municipal de Vela, ocupa part dels terrenys on hi havia el desaparegut càmping Cala Gogó.
Després de quatre jornades sense guanyar, el Santfeliuenc es va retrobar amb la victòria al Municipal de Vilatenim de Figueres. Els d'Andrés González, que complia el seu partit 250 a la banqueta blanc-i-blava, s'ha imposat aquest vespre per un contundent 0 a 3. Cano, als 32 minuts, avançava els santfeliuencs. I ja a la recta final de l'enfrontament Peralta (78') i Édgar (81') van arrodonir un gran partit dels del Baix Llobregat.
El Fòrum Social del Baix Llobregat fa una crida als treballadors i treballadores del Baix Llobregat i a la ciutadania en general a participar en la manifestació del Primer de Maig, dia Internacional dels Treballadors, per denunciar els constants atacs a l'estat del benestar, amb el lema:"Contra la pobresa laboral i social! Més ocupació, més convenis i més salaris". La convocatòria a Barcelona és a les 11:30h a Ronda Sant Pere cantonada Passeig de Gràcia.
Es tracta de la segona línia d’ajuts d’aquestes característiques, després de les mesures que es van aplicar el 2013 i que van suposar una injecció de 120.000 euros. Hi ha tres línies d’ajuts complementaris que poden arribar a sumar fins a 7.000 euros per persona contractada.
Pascual ha compost la sardana “Xamosa Anna Maria”, estrenada en l'aplec d'Esplugues el passat mes de novembre. Aquest dissabte, 3 de maig, se celebrarà la vint-i-cinquena edició de la Sardanya de l’Any a la Sala Pau Casals de l’Auditori de Barcelona. A la final han arribat una desena de sardanes finalistes.
El Gremi d’Hostaleria de Viladecans amb el suport de l’Ajuntament presenta avui Tasta Viladecans 2014, tot un conjunt d’iniciatives amb l’objectiu de: fomentar el coneixement de la gastronomia i la ciutat que l’acull, consolidar una xarxa d’establiments que promouen la creativitat dels cuiners, promocionen el consum dels productes locals i que estan compromesos amb la millora constant de la qualitat.










