Comença el judici per l’assassinat a la porta d'una discoteca de Cornellà

Els fets es remunten a l’any 2020 i la fiscalia demana setze anys de presó per a la presumpta autora i vuit per al seu còmplice

Avui dilluns 9 de setembre arrenca en l'Audiència Provincial de Barcelona el judici amb jurat popular a les dues acusades d'assassinar a la jove de 18 anys Kristen I. P. enfront de la discoteca Capitolio, ubicada al polígon Famades de Cornellà de Llobregat, durant la matinada del 28 de juny de 2020.

Captura de pantalla 2024 09 09 a las 8.09.33

L'escrit d'acusació de la Fiscalia, segons informa Europa Press, explica que Kristen va intervenir "en un altercat violent previ", per la qual cosa, a les 06.05 del matí, les dues acusades la van escometre i la van agredir, causant-li hematomes i una ferida en una orella. A més, una d'elles li va assestar dues punyalades amb una arma blanca, aconseguint-li el pulmó esquerre, la qual cosa li va causar un xoc hemorràgic que li va produir la mort.

imatges disco

El Ministeri Públic sosté que les acusades van actuar de comú acord i amb la intenció de posar fi a la seva vida, perquè es van abalançar sobre ella "de manera sorprenent i inopinada, de manera que aquesta no va poder preveure l'atac mortal ni oposar cap defensa eficaç."

Fugida

Després del crim, les acusades van fugir del lloc i no va ser fins al 16 de setembre quan una d'elles, la que la Fiscalia considera còmplice, va ser localitzada a Canyelles (Barcelona), un fet que va motivar que l'altra dona, la presumpta autora material dels fets, es presentés l'endemà en la comissaria de Cornellà de Llobregat al costat del seu advocat i es lliurés.

vida 15509518 2811879 1706x960

En l'actualitat ambdues es troben en llibertat amb càrrecs i una d'elles ha dipositat en el compte del jutjat la quantitat de 62.000 euros en concepte de responsabilitat civil que ja ha estat lliurada als pares de la víctima, perquè en el moment de la seva mort convivia amb ells i amb el seu germà i contribuïa econòmicament al manteniment de la unitat familiar.

La Fiscalia, segons Europa Press, demana 16 anys de presó per a la presumpta autora del crim i 8 per a la presumpta còmplice, a més de 5 i 3 anys de llibertat vigilada, respectivament, una vegada complerta la pena privativa de llibertat. També demana imposar-los la prohibició d'acostar-se a menys de 1.000 metres del domicili dels pares i del germà de la víctima, així com dels seus llocs de treball, o que puguin comunicar-se amb ells de manera verbal, telefònica o telemàtica durant els 10 anys i 5 anys posteriors, respectivament, a la seva sortida de presó. Sol·licita que indemnitzin a cadascun dels pares de la víctima en la quantitat de 100.000 euros pels danys morals causats i al germà amb 40.000.

vida 7760246 2670320 1706x960

Fins al dia 20 per la sala de jurat desfilaran vuit testimonis dels fets -tres d'ells protegits- que explicaran el que va succeir a la sortida de la discoteca Capitol, així com els investigadors i els mèdics forenses que van treballar en el cas, entre altres.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Viladecans 2024 arriba amb una programació plena d’activitats per a totes les edats i gustos

La Festa Major de Viladecans 2024: diversa, inclusiva i segura

Los Rebeldes, Lia Kali, Nebulossa, Víctor Magán, Sara Socas, Los40 Urban Tour i la cantant local Lluna, entre d’altres, ofereixen una proposta…
241

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix