Reducció de l’activitat estival als centres de salut de la comarca

Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Baix Llobregat

El Consell d’Alcaldes i Alcaldesses, tenint coneixement de la intenció de tancament i/o reducció d’horaris de determinats serveis dels centres d’atenció primària del Baix Llobregat, volem mostrar el nostre rebuig per aquesta situació que es repeteix un estiu més.

A dia d’avui encara no s’han recuperat els serveis afectats per les retallades de l’any 2010, i per l’impacte de la Covid-19. A tot això cal afegir una manca de planificació i una necessitat de millor comunicació.

La salut ha de ser present a totes les polítiques públiques i la realitat actual és una situació de precarietat per mancances en diversos aspectes, entre ells, la de personal a àrees bàsiques de salut, reducció d’horaris i/o de serveis dels centres, amb un impacte directe a la ciutadania, que és a qui volem protegir.

La manca d’activitat durant el període d’estiu no justifica la falta d’atenció a persones amb malalties cròniques, les quals tot i les vacances, necessiten seguiment continuat.

Així mateix, cal remarcar que aquesta manca d’activitat en el període estival, afecta principalment les persones més vulnerables, que ni fan vacances ni tenen capacitat per a desplaçar-se en vehicle privat.

Per tot això el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Baix Llobregat, exigim a la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya, que faci les accions necessàries per garantir els serveis sanitaris durant l’estiu a la nostra comarca.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
484

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix