La Policia Nacional busca a deu fugitius que podrien trobar-se a Espanya

La col·laboració ciutadana pot ser determinant per a la seva localització, per la qual cosa s'ha habilitat una adreça de correu electrònic específica, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. perquè els ciutadans que creguin tenir alguna dada que pugui conduir a la seva localització el comuniquin als investigadors de forma totalment confidencial

La Policia Nacional ha llançat una campanya per a localitzar a deu fugitius buscats per diferents jutjats nacionals i internacionals. En la llista dels més buscats s'han inclòs pròfugs amb diferents perfils delictius, alguns d'ells en crida i cerca des de fa més de 15 anys, i que podrien ocultar-se al nostre país. La col·laboració ciutadana pot ser determinant per a la seva localització, per la qual cosa s'ha habilitat una adreça de correu electrònic específica, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. perquè els ciutadans que creguin tenir alguna dada que pugui conduir a la seva localització el comuniquin als investigadors de manera confidencial. A més, qualsevol informació sobre el seu parador pot ser comunicada a través del 091.

Tan sols l'any 2021 la Secció de Fugitius ha participat en la detenció de 417 pròfugs de la justícia i des de l'any 2017 el nombre d'arrestos per diferents reclamacions, nacionals i internacionals, ascendeix a 2.272. Per a la localització de molts d'ells la col·laboració internacional ha estat clau, col·laboració materialitzada a través d'eines com la Xarxa Europea d'Equips de Cerca Activa de Fugitius –ENFAST-, disponible les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, per a emprendre accions immediates encaminades a la localització i detenció de fugitius. Durant l'any 2022 la Policia Nacional presideix la xarxa ENFAST, composta per oficials de policia dels 27 països de la Unió Europea i d'altres països associats com els Estats Units, Suïssa o Noruega. L'evolució d'aquesta unitat i els excel·lents resultats han permès situar a la Policia Nacional i Espanya com a líder de detencions a Europa, la qual cosa ha motivat que la Secció de Localització de Fugitius assumeixi la presidència de ENFAST.

Els buscats són:

  • Derek McGraw Ferguson (buscat per homicidi dolorós)
  • Diego Darío González Ghersi (buscat per presumptes abusos sexuals comesos contra la seva filla, menor d’edat)
  • Viviana Andrea Vallejo (facilitava l’arribada de dones a Espanya, a les que cobrava un deute que havien de pagar exercint la prostitució)
  • Manuel Herrero Muñoz (juntament amb una altra persona va assassinar un home a Ciutat de Mèxic)
  • Norbert Kohler (El 30 d’agost de 2017 estava en possessió de 212 quilograms de cocaïna i també se l’investiga per blanqueig de capitals relacionats amb el tràfic de drogues)
  • Luis Martínez Calleja (conegut delinqüent especialitzat en encastaments)
  • Nikolay Shterev Kurkuchev (presumpte líder d’una organització de caràcter internacional dedicada al tràfic de grans quantitats de substàncies estupefaents)
  • Ramón Saavedra (acusat d’homicidi dolorós)
  • Manuel Bellido Moreno (condemnat amb sentència ferma a una pena de nou anys de presó per un delicte d’expedició i distribució de moneda falsa)
  • Tom Michielsen, Tom Richard i Diane Michielsen (pueden utilitzar altres noms com Vermeiren o Heinrich Schmidt. Es troba presumptament involucrat en delictes relacionats amb el tràfic de drogues, blanqueig de capitals i tràfic d’armes)

Redacció / Foto: Policia Nacional

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
404

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix