Comencen les obres a la línia L5 del Metro

S’actuarà fins a l'1 de setembre i deixarà inoperatives les estacions de Cornellà Centre, Gavarra, Sant Ildefons, Can Boixeres, Pubilla Casas, Ernest Lluch i Collblanc

El dimarts 25 de juny, el Metro es van iniciar obres que comportaran talls parcials durant un mes a les línies L5, L2, L4 i L10 nord amb la finalitat d'arribar a la trenta-setena edició de la Copa Amèrica (s'organitza del 22 d'agost al 27 d'octubre). Es tracten d'uns treballs per rebaixar el nombre d'incidències i millorar la seva fiabilitat, solucionar vibracions a diferents trams, ampliar la capacitat d'algunes línies i l'accessibilitat d'algunes estacions. En total, s'invertiran 25 milions d'euros i més del 60% del pressupost anirà a l'L5, on s'actuarà entre el 25 de juny i l'1 de setembre.

9ada6c24 cd55 4580 bc08 f15525673648

Com a alternativa, TMB habilita un servei d'autobusos llançadora amb parades prop de les estacions de metro anul·lades. Al llarg del seu recorregut es detindrà a Cornellà Centri, Gavarra, Sant Ildefons, Can Boixeres, Rambla Just Oliveres, Can Serra, Pubilla Casas, Ernest Lluch i Collblanc. Per a anar a Ca Vidalet, serà necessari canviar a un autobús diferent en Can Serra. Ho prestaran vint-i-sis autobusos articulats i tres vehicles estàndard, que circularan amb una freqüència de 3-4 minuts en hora punta.

P050606212

Altres alternatives seran utilitzar el TRAM fins a Ernest Lluch, o bé Rodalies des de Cornellà fins a Sants-Estació o L'Hospitalet (que té connexió amb la L1 de metre), o també FGC, segons sigui la destinació del viatge de cada passatger.

Redacció / Fotos: Bernat Borràs

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix