Campanya de control en el sector de la compravenda d’objectes de segona mà

Els Mossos d’Esquadra van inspeccionar simultàniament un terç dels establiments de compravenda d’objectes censats a la Regió Policial Metropolitana Sud.

La Unitat Regional de Policia Administrativa de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat en coordinació amb altres unitats del mateix cos, han impulsat una campanya d’inspeccions en establiments de compravenda d’objectes de segona mà. Dimecres passat, 7 de maig, els mossos van posar en marxa un operatiu simultani d’inspeccions en 22 establiments d’aquest sector.

L’operatiu es va realitzar en establiments de les comarques del Baix Llobregat, al Garraf i a l’Alt Penedès i a la ciutat de l’Hospitalet. Més concretament, les inspeccions que es van realitzar al Baix Llobregat ho van ser a Cornellà, El Prat, Martorell i Sant Boi de Llobregat.

Aquestes inspeccions van anar adreçades a incrementar el control registral de les operacions de compravenda d’objectes comprovant qui ven objectes als establiments, els contractes de compra i venda així com contrastar els objectes que són a la venda al públic. Aquests registres documentals es van contrastar amb les bases de dades policials a efectes que els objectes existents a l’establiment o en el registre no constin denunciats com a sostrets.

Durant el decurs del total de 22 inspeccions realitzades, del conjunt de 63 establiments censats a la Regió Policial Metropolitana Sud, es van revisar 1.643 contractes de compravenda i es van identificar 82 persones. De les 22 inspeccions realitzades, en 7 d’elles es va iniciar un expedient sancionador. Fruit de les inspeccions es va recuperar un telèfon mòbil, un ordinador i una emissora policial presumptament sostrets i les unitats policials específiques continuen fent tasques d’investigació sobre els llistats d’objectes i persones resultants de l’acció inspectora i no es descarten noves actuacions.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix