La Mostra de Cuina va aplegar unes 3.000 persones

Les novetats que els organitzadors van introduir a l’edició d’aquest any van permetre un nou rècord d’assistència.

Èxit de participació en la 36ª edició de la Mostra de Cuina de Castelldefels, que va aplegar prop de les 3.000 persones al recinte del Parc de la Muntanyeta. La cita gastronòmica va batre rècords d'assistència –l’entrada va ser gratuïta a diferència d’anteriors edicions- i es va estrenar un nou format que va ampliar el seu horari fins a les 23 hores i va incloure, a més dels restauradors de la ciutat, estands de comerços de la localitat del Baix Llobregat.

La participació del comerç local a través de l'associació de comerciants Castelldefels Activa va ser un atractiu més conformant una mostra d'un total de 80 estands amb restaurants, bars, comerços i cases comercials. Activitats musicals, entreteniments per a nens i adults va ser un valor afegit per crear un ambient de festa, amb la participació d'establiments d'oci de la ciutat, que van oferir còctels i copes a la tarda nit i també degustacions de la Ruta de la Tapa.

Segons va destacar l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes va ser un "encert de sumar esforços per aconseguir un gran esdeveniment", mentre que la regidora de Comerç i Turisme, Margaret Manzano, en la mateixa línia, va veure en l'èxit del nou format i creixement de la Mostra "un reflex del creixement de la ciutat quant a projecció turística i comercial" . També la consellera comarcal de Turisme , Maria Miranda, va valorar la "posició privilegiada de Castelldefels que continua consolidant com a capital turística i gastronòmica i la comarca".

Redacció / Foto: AC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix