El Baix Llobregat 'Som el teu estiu', en marxa

Aquest 2024, ofereix més d’un centenar d’activitats i propostes de lleure, cultura, gastronomia, aventura, oci i relax, per a gaudir del territori durant els mesos d'estiu

Ja està en marxa la campanya “Som el teu estiu” al Baix Llobregat. Aquest 2024, ofereix més d’un centenar d’activitats i propostes de lleure, cultura, gastronomia, aventura, oci i relax, per a gaudir del Baix Llobregat durant els mesos d'estiu. Una completa i variada oferta per a totes les edats, per a famílies, parelles i grups d'amics que busquen una escapada molt especial a un salt de Barcelona. 

el baix llobregat som el teu estiu np

Per a conèixer tota l’oferta de propostes, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa el web www.somelteuestiu.cat.

Es poden trobar activitats com la pràctica d'esports d’aventura que faran pujar l’adrenalina; o suculentes experiències gastronòmiques per a llepar-se els dits, com una visita a un celler, fer un esmorzar de pagès o entaular-se en un dels restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta, per a tastar els plats que els cuiners i les cuineres del Baix Llobregat elaboren amb producte fresc del Parc Agrari. També recull l’oferta de guinguetes i beach clubs on gaudir d’unes postes de sol espectaculars, i les nombroses activitats nàutiques que es poden fer al llarg dels 15 quilòmetres de platges de sorra fina que té la comarca (des del Prat de Llobregat a Castelldefels, passant per Viladecans i Gavà) i en instal·lacions com el Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels.

37.baixat

base nautica

Per a les persones més curioses, el Baix Llobregat ofereix rutes per coves i mines, com les de Montserrat a Collbató o el Parc Arqueològic Mines de Gavà; recorreguts per termes romanes, o per l’obra més autèntica d’Antoni Gaudí a la Colònia Güell; descobrir el passat pirata de Castelldefels al seu castell i al centre d’interpretació Piratia; passar el dia en família a Catalunya en Miniatura; o descobrir edificis emblemàtics de Jujol com la Torre de la Creu o la masia Can Negre en realitat augmentada.

GQWdZj3XUAAPkyI

I per als que busquen relax, el Baix Llobregat compta amb allotjaments per a descansar tranquil·lament tant al costat de la platja per sentir la brisa del mar, com en plena natura. Allotjaments amb piscina, servei de restaurant o amb zona amb spa per relaxar-se després d’un dia d’activitats. 

 dsc2542

Els més esportistes poden triar entre les nombroses rutes de muntanya per fer a peu o en bicicleta i visitar els Set Balcons de Montserrat, set miradors naturals i panoràmics de la muntanya màgica que la contemplen des d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires. Aquests miradors són la proposta perfecta per als que volen endinsar-se en la natura i gaudir de l’aire lliure i de les vistes panoràmiques. A més, la comarca compta amb un calendari ple de festes i festivals.

GQk3vJ9XkAA1NUq

La campanya turística “Som el teu estiu”, impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, dóna a conèixer i promociona els principals atractius de la comarca per a gaudir durant l’estiu, amb l'objectiu d'incrementar la notorietat i posicionament del territori, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes del Baix Llobregat.

GRuXXnWX0AAtWFB

I amb aquest objectiu, aquest 2024 també es posa en marxa un sorteig d'una escapada que inclou una visita guiada i aperitiu al Celler Ca n'Estella (Sant Esteve Sesrovires); un àpat al restaurant El Palau Vell (Sant Andreu de la Barca); una visita amb audioguia al Castell de Castelldefels i Piratia (Castelldefels); i una nit d’allotjament amb esmorzar a l'Hotel Barcelona Golf Resort 4* Sup (Sant Esteve Sesrovires).  Només cal entrar al web i participar en el sorteig.

Redacció / Fotos: Turisme Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fins ara, la data ja ha excavat més de meitat de la seva longitud total -351 m de la fase d'avanç del túnel en mina d'un total de 654 m-

Adif avança a les obres d’integració del tren a Sant Feliu de Llobregat

S’ha excavat més de la meitat de la part superior del túnel en mina, la resta fins a completar els 2 km es realitza mitjançant pantalles de pilotis,…
214

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix