La Fundació per a la Inclusió Laboral celebra vint-i-cinc anys

Aprofitant l’efemèride ha iniciat una nova etapa marcada per una imatge corporativa renovada, projecte innovadors i ha adoptat un nou lema: “Fem-lo diferent”

La Fundació per a la Inclusió Laboral commemora, enguany, el seu vint-i-cinquè aniversari com una entitat pionera en la inclusió sociolaboral dels col·lectius més vulnerables. Està impulsada per diversos ajuntaments del Baix Llobregat Nord (Esparreguera, Abrera, Collbató, Olesa i Sant Esteve Sesrovires).

dsc06266

La fundació ha decidit aprofitar aquesta significativa efemèride per a iniciar una nova etapa marcada per una imatge corporativa renovada i una sèrie de projectes innovadors orientats a satisfer les necessitats de les persones en situació de vulnerabilitat.

Com a part d'aquesta transformació, la fundació ha decidit deixar enrere la seva anterior denominació, Fundació Àuria, i reprendre el seu nom original de FIL. Acompanyant aquest canvi, s'ha adoptat un nou lema, "Fem-lo diferent", que reflecteix el compromís de l'entitat amb la innovació i la millora contínua. A més, s'ha llançat una nova pàgina web per a facilitar l'accés a la informació i als serveis que ofereix.

Captura de pantalla 2024 07 06 a las 8.20.13

La presentació d'aquesta nova etapa va tenir lloc recentment en les instal·lacions del centre de la fundació, situat en el polígon de Ca Comelles d’Esparreguera. L'esdeveniment va comptar amb la participació de Pilar Salat, presidenta del patronat de la fundació; Jordi Minguito, director de l'entitat; i els alcaldes dels municipis que formen part del patronat.

image 2024 07 04 at 154848

Durant la celebració, Pilar Salat va destacar l'esforç i la dedicació que han permès a la fundació arribar a aquesta important fita, i va reafirmar el compromís de continuar treballant en pro de la inclusió sociolaboral. Per part seva, Jordi Minguito.

Redacció / Fotos: Ajuntaments

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fins ara, la data ja ha excavat més de meitat de la seva longitud total -351 m de la fase d'avanç del túnel en mina d'un total de 654 m-

Adif avança a les obres d’integració del tren a Sant Feliu de Llobregat

S’ha excavat més de la meitat de la part superior del túnel en mina, la resta fins a completar els 2 km es realitza mitjançant pantalles de pilotis,…
214

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix