El Museu del Renaixement de Molins de Rei obrirà d’aquí a sis mesos

La inauguració està prevista per al pròxim 30 de novembre

El dimecres 29 de maig va tenir lloc una visita a l’edifici del Palau de Requesens i futur Museu del Renaixement on hi van assistir els regidors i regidores de l’Ajuntament de Molins de Rei, acompanyats de l’alcalde i el director del museu, on van poder veure com s’han anat enllestint totes les feines que ja es poden veure i rebre explicacions d’aquelles altres parts encara no visibles.

Posteriorment, es va dur a terme una reunió amb els portaveus dels Grups Municipals, l’alcalde i el director del Museu del Renaixement, per anunciar que els treballs de la fase final del museu avancen a bon ritme i que està prevista la seva inauguració el proper dissabte 30 novembre, coincidint amb la Festivitat de Sant Andreu i donant continuïtat així a la llarga tradició que té Molins de Rei de commemorar aquesta data amb relació a la primera visita de Carles V.

20240308 dancosta visita palau 16 scaled

Pel que fa als treballs, cal destacar que el passat dimecres va tenir lloc la instal·lació les lletres d’al·lumini que identifiquen el museu a la façana que dona a la plaça del palau i que ja estan ubicades més de la meitat de les obres que formaran part de l’exposició, la segona fase d’arribada i muntatge d’obres, tindrà lloc a finals d’octubre.

Pel que respecte a les feines no tan visibles, és important destacar l’elaboració i presentació del Pla Educatiu del Museu a la comunitat educativa i també l’elaboració del Pla de Comunicació, que pròximament es posaran en marxa les xarxes socials i la pàgina web del centre.

Properament, el Museu del Renaixement posarà a disposició de la ciutadania ho desitgi unes visites guiades prèvies a la seva obertura oficial que es duran a terme de manera gratuïta i amb inscripció prèvia.

En últim lloc, recordar que el Museu del Renaixement ha rebut diverses aportacions econòmiques d’administracions, les quals han sigut essencials per portar endavant el projecte. Recentment, la Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció de 200.000 € que permetrà dur a terme diverses accions de cara al posicionament estratègic i posada en marxa de la institució.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix