Homenatge a l’exalcalde santjustenc Robert Ramírez

Es va descobrir una placa dedicada en un acte que va tenir lloc a la placeta interior ubicada entre el carrer Raval de la Creu i el passatge del Raval

L'Ajuntament de Sant Just Desvern va organitzar, ahir dimarts 16 de juliol, un acte de record i homenatge a Robert Ramírez Balcells amb el descobriment de la placa dedicada. L'acte va tenir lloc a la placeta interior ubicada entre el carrer Raval de la Creu i el passatge del Raval. Amb aquest homenatge es va reconèixer la seva contribució al municipi i al país. 

GSofaJmWcAAX8jI

GSofaJmXQAAf2wC

El perfil

Robert Ramírez Balcells va néixer a Barcelona el 1943 i va morir el 1998. Polític català amb estudis d'economia, va treballar com a agent de duanes i va ser membre de l'Orfeó Gracienc i de l'Ateneu de Sant Just Desvern. Va ser un dels fundadors de Convergència Democràtica de Catalunya al Baix Llobregat. 

Captura de pantalla 2024 07 17 a las 9.36.38

Va ser elegit regidor de Sant Just Desvern a les eleccions municipals de 1979 i va ocupar l'alcaldia entre 1982 i 1983. Posteriorment, va ser conseller de la Corporació Metropolitana de Barcelona i cap del gabinet de la Conselleria d'Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. També va ser elegit diputat al Parlament de Catalunya el 1984 i nomenat Director General de Transports de la Generalitat el 1986​​.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix