Ràdio Cornellà s’afegeix a la campanya #joemquedoacasaacornella

L’emissora municipal recull missatges d’ànims i salutacions de la ciutadania a través dels seus programes musicals

L’emissora municipal Ràdio Cornellà ha posat en marxa una campanya de recollida de missatges d'ànims i salutacions de la ciutadania a través dels seus programes musicals. Els missatges es recolliran a través de whatsapp al telèfon habilitat per l'emissora municipal 629 73 00 62. Ràdio Cornellà vol impulsar que la ciutadania cornellanenca enviï àudios positius a través de les ones per sumar-se a la campanya engegada per l'Ajuntament de Cornellà #joemquedoacasaacornella.

image001 radiocornella

Els missatges s'aniran recollint al llarg del dia i s'emetran a partir de l'endemà en l'horari dels programes "Bon dia", "Era Vinil" o "Les Tardes de Ràdio Cornellà" de 9 a 21 hores. En el cas dels caps de setmana, l'horari d'emissió serà el mateix.

Només s'emetran aquells missatges que arribin via whatsapp al telèfon 629 73 00 62 i que reuneixin les següents característiques: una qualitat de so adequada per a la seva emissió a través de la ràdio i una duració màxima de 30 segons.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix