El barri espluguí del Gall guanyarà una nova zona verda

Ocuparà l'illa entre els carrers Josep Argemí, Gaspar Fàbregas, Gall i Baronessa de Maldà

Està en construcció, des de setembre, un nou i ampli espai verd al barri del Gall, a l'illa delimitada pels carrers Josep Argemí, Gaspar Fàbregas, Gall i Baronessa de Maldà. Es tracta d'una superfície d'uns 6.400 metres quadrats que estava ocupada per naus industrials i que ara passarà a ser zona verda. El canvi es deu al pla urbanístic que ha impulsat l'empresa Lidl, que preveu la construcció d'un supermercat en els antics Tres Molinos, a Finestrelles, i aquesta zona verda.

image preview 1

Característiques

El nou espai constarà d'una gran plaça central, dues zones de jocs infantils i parterres amb diferents tipus d'arbres i arbustos, mobiliari urbà, una font i enllumenat públic i dotarà al barri El Gall d'una zona verda en plena trama urbana.

image preview 12

El projecte inclou la senyalització d'un carril bici al carrer Josep Argemí, des d'Àngel Guimerà fins a l'avinguda Cornellà, i zones de pàrquing per a bicicletes i cotxes. Els treballs tenen una durada prevista d'uns vuit mesos i el cost de l'obra va a càrrec de Lidl.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
191

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix