Més del 96% dels estudiants baixllobregatins superen les PAU

La nota mitjana de les proves d’accés a la universitat va ser de 6,538, per sota de la mitjana catalana

Els dies 13, 14 i 15 de juny un total de 2448 estudiants, dels 2457 matriculats, es van presentar a les proves d’accés a la universitat (PAU). Dels estudiants que enguany han cursat segon de batxillerat, un total de 2369 (96,77%) són aptes per accedir el curs que ve a la universitat, encara que és inferior a la mitjana catalana.

Alumnes selectivitat indignacio professors estudiants 1740436078 38688673 651x366

La nota mitjana de PAU d’aquests estudiants ha estat de 6,538 (la nota mitjana d'accés a la universitat, que es calcula en base al 60% corresponent a l’expedient de batxillerat i el 40% restant a la nota de la fase general de les PAU), que va ser inferior a la mitjana catalana que va ser d’un 6,644. Cal destacar que la nota mitjana de l’expedient de batxillerat al Baix Llobregat dels alumnes va ser de 7,38.

Segons el Departament d’Ensenyament, aquests resultats avalen, un any més, que les PAU continuen sent un mecanisme útil i eficaç per ordenar l’admissió a la universitat  respectant principis d’igualtat, mèrit i capacitat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
191

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix