El cuiner Albert Mendiola serà el padrí del Març Gastronòmic 2018

El xef del restaurant Marimorena és un dels grans defensors del producte del Parc Agrari

Albert Mendiola, cuiner del restaurant Marimorena de Sant Boi de Llobregat, ha estat escollit per ser el padrí del Març Gastronòmic 2018 a proposta de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).

El Cuiner de l’Any, defensor del producte del Parc Agrari, serà el gran protagonista en les IX Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat que se celebraran de l’1 de març al 8 d’abril. Els organitzadors treballen de valent per superar i l’èxit de l’edició passada on es van servir més de 5.000 menús amb 32 restaurants, consolidant l’activitat tant a la comarca com a Barcelona.

mendiola cuiner

En l’edició 2018 es mantindrà la col·laboració amb DO Penedès per promocionar conjuntament la gastronomia de qualitat a través de la potenciació del consum de producte local. La nova incorporació serà Mahou-San Miguel.

Redacció / Foto: Tripadvisor-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
191

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix