La setzena CX Cursa Delta Prat ja escalfa motors

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per a la prova atlètica que finalitzarà el pròxim 27 de maig.

El pròxim 31 de maig es tornarà a donar el tret de sortida d'un clàssic de primer nivell entre les carreres urbanes de 10 quilòmetres. L'organització novament anirà a càrrec del periòdic Delta i el club d'atletisme Pratenc AA així com amb l'essencial suport de l'Ajuntament de la ciutat. Al llarg dels setze anys d'història la Cursa Delta Prat ha anat renovant el seu format fins a arribar a ser una de les curses referència del calendari català.

El rècord

En l'àmbit esportiu, el rècord de la prova masculina la posseeixen dues persones: el pratenc Sergio Enríquez (2009) i el sotscampió d'Europa en 3000 obstacles, José Luis Blanco (2012) amb el mateix temps 31’30’’. Mentre que en la categoria femenina Hasna Bahom (2013) té el millor crono amb 34’43’’. Cal destacar que el rècord d'atletes que han fer completament la cursa està en 782 corredors en el 2013 i que el d'inscripcions és del 2012 amb 1.100 apuntats.

Circuit urbà homologat

Part de l'èxit de la carrera ho dóna el fet que transcorri per l'eix central del Prat, en un terreny pla i dins d'un circuit homologat per la Federació Catalana d'Atletisme amb sortida i arribada en les fabuloses pistes d'atletisme Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, la qual cosa li fa ser una carrera ideal per millorar marca. El termini d'inscripció ja s'ha iniciat i finalitzarà el pròxim 27 de maig. www.cxcursadeltaprat.org.

Redacció / Foto: Delta

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix