El Barça UNES es queda sense ascens a Divisió d’Honor

No va poder guanyar cap dels tres partits que va disputar a la Final a Quatre de Vitòria.

L'equip de bàsquet amb cadira de rodes del Barça UNES va finalitzar en quarta posició a la Final Four que es va celebrar els dies 9 i 10 de maig a la localitat basca de Vitòria. Un resultat que no el permet assolir l'ascens a la Divisió d'Honor en perdre els tres partits disputats contra el Servigest Burgos, el Caja Vital Zuzenak i l'Abeconsa Basketmi Ferrol. La competició es va disputar per sistema de lligueta de tots contra tots i només els dos primers classificats podien pujar a la màxima categoria estatal. 

El Servigest Burgos es va imposar dissabte al matí al Barça-UNES per 67-44, després d'una primera part bastant igualada, amb un resultat de 29-24 al descans. A la tarda, el Caja Vital Zuzenak va derrotar l'equip baixllobregatí per 41-55, amb una victòria no tan àmplia, però també suficient, que deixava l'equip basc a les portes de l'ascens a la màxima categoria per a la pròxima temporada.

La segona jornada de la Final Four va començar amb el triomf de l'Abeconsa Basketmi Ferrol davant l'UNES (41-57), partit que no  va començar a trencar-se fins al segon quart, amb un parcial de 0-12 a favor dels gallecs. 

La Final Four de la Primera Divisió de la lliga nacional de bàsquet amb cadira de rodes va concloure el diumenge 10 de maig amb el Caja Vital Zuzenak i l'Abeconsa Basketmi Ferrol com a nous equips per a la divisió d'honor la temporada vinent. El Servigest Burgos va acabar tercer i l'UNES-FC Barcelona, quart. 

Redacció / Foto: Barça UNES

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix