Comença la fase final de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol

El CBS Sant Boi lluitarà per al títol, mentre que Projecte Softball Gavanenc i CB Viladecans intentaran conservar la màxima categoria en el grup de permanència.

Aquest cap de setmana comença la fase final de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol amb la participació de tres equips de la comarca. El CBS Sant Boi -foto-, primer del grup II a la primera fase -de classificació- lluitarà per al títol de la màxima categoria. Mentrestant, el CB Viladecans i el Projecte Softball Gavanenc estaran enquadrats en el grup de permanència.

Favorites

El conjunt santboià, que dirigeix Xavier Civil, inicien la fase decisiva de la competició com un dels favorits per conquerir el títol. A més, la plantilla s’ha reforçat amb la incorporació de la jugadora americana Maggie Strange, que juga de catcher. S’acumulen els resultats de la fase de classificació i, per la qual cosa, les baixllobregatines surten amb tres victòries i una derrota. Els seus rivals seran l’Atlético San Sebastian, Orioko Bate Bizkorrak d’Orio i el CBS Antorcha.

Busquen la salvació

D’altra banda, el CB Viladecans i el Projecte Softabll Gavanenc estan enquadrats en el grup per la permanència, juntament amb el Fènix de València, i Dridma Rivas Ciudad del Deporte. Les viladecanenques ho tenen més fàcil per assolir la salvació, ja que parteixen amb tres victòries i una derrota, mentre que les gavanenques tenen un triomf i tres derrotes.

Enfronaments

Els enfrontaments de la primera jornada són: CBS Sant Boi-VBS Antorcha, Projecte Softball Gavanenc-Fènix València i Dridma Rivas Ciudad del Deporte-CB Viladecans.

Redacció / Foto: CBS Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix