El Barça UNES buscarà a Vitòria una plaça per jugar a Divisió d’Honor

L’equip de bàsquet en cadira de rodes de Sant Feliu de Llobrgat jugarà aquest cap de setmana la fase final d’ascens juntament amb el Caja Vital Zuzenak, l'Abeconsa Basketmi Ferrol i el Servigest Burgos.

L'equip santfeliuenc de bàsquet amb cadira de rodes Barça UNES jugarà aquest cap de setmana a Vitòria la Final Four d'ascens a la Divisió d'Honor, que es disputarà mitjançant lligueta de tots contra tots. Els rivals seran el Caja Vital Zuzenak, l'Abeconsa Basketmi Ferrol i el Servigest Burgos i només els dos primers classificats podran pujar a la màxima categoria estatal. 

Remuntada històrica

El Barça UNES arriba a la final després d'haver guanyat 12 de 12 partits en la fase regular i d'una remuntada històrica davant l'Ademi Tenerife en l'eliminatòria de quarts de final (50-19), ja que el partit d'anada l'havien perdut per 15 punts. El suport de l'afició de Sant Feliu, que va omplir el pavelló Juan Carlos Navarro, va ser clau per superar els 15 punts de desavantatge.

La fase final arrencarà dissabte dia 9 amb els següents partits: Caja Vital Zuzenak-Abeconsa Basketmi Ferrol (10 h), Servigest Burgos-UNES FC Barcelona (12 h), UNES FC Barcelona-Caja Vital Zuzenak (17.30 h) i Abeconsa Basketmi Ferrol-Servigest Burgos (19.30 h). La competició finalitzarà el diumenge dia 10 amb els partits UNES FC Barcelona-Abeconsa Basketmi Ferrol (10 h) i Caja Vital Zuzenak-Servigest Burgos (12 h).

Redacció / Foto: UNES Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix