Uns 300 atletes participen en el 34è Cros Popular Casa d’Aragó de Gavà

Domini pratenc a la prova dels 10 quilòmetres amb Antonio Godoy i Ana Martínez com a guanyador de la prova, mentre que Pablo García i Mireia Suñé es van imposar a la de 5.000 metres.

Ahir diumenge es va celebrar una de les curses atlètiques més emblemàtiques del Baix Llobregat, el Cros Popular Casa d’Aragó, que enguany va arribar a la seva trenta-quatrena edició. Al voltant dels 300 participants es van donar cita en una competició que va transcórrer íntegrament en un circuit urbà amb superfície d’asfalt amb sortida i arribada a l’Estadi Municipal La Bòbila.

A la distància dels 10 quilòmetres, el guanyador va ser Antonio Godoy, del Pratenc AA, amb un temps de 33’20’’, seguit de Miguel Pámpanas (33’26’’) i Carles Montollor (Allibera Sensancions, 34’46’’). A la categoria femenina, la primera va ser Ana Martínez, del Pratenc AA, amb un registre de 41’07’’. A continuació va arribar Linda Arnott (CM Sígueme, 44’08’’) i Ana Arjona (45’09’’).

Pablo García, del Pratenc AA, va ser el vencedor de la prova dels 5 quilòmetres amb un temps invertit de 16’32’’. David Fullana (Bikila Barcelona, 16’45’’) i Gerard Pons (CA Gavà, 16’47’’) van ser segon i tercer respectivament. D’altra banda, a la categoria femenina, la primera classificada va ser Mireia Suñé, del FC Barcelona. El seu registre d’arribada va ser de 20’22’’. El segon lloc va ser per Fatima Aouaj (Pratenc AA, 20’25’’) i el tercer per Maria Molina (CA Can Mercader, 24’29’’).

A les curses de promoció els guanyadors van ser: 2.000 metres (Juan López i Olga Corredoira), 400 m (Ferran Bautista i Fatima Subias) i 800 m (julio Oteros i Douae Senoui).

Redacció / Foto: Casa d’Aragó