El Cornellà Atlètic acaba com a setè millor equip de Catalunya d’atletisme

El Pratenc AA va finalitzar vuitè en la Final B, mentre que el CA Gavà va ser quart en la Final D.

Aquest passat cap de setmana es va celebrar la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Clubs-Critèrium Català de Clubs 2015 amb la participació de tres clubs del Baix Llobregat. El Cornellà Atlètic -foto- va participar en la Final A després de classificar-se entre els vuit millors equips del país una vegada celebrades dues jornades prèvies de classificació.

La competició es va celebrar a l’Estadi Municipal de Mataró on els cornellanencs van acabar en setena posició amb un total de 118 punts. El Futbol Club Barcelona va revalidar el títol autonòmic amb 283 punts, mentre que la segona posició va ser per l’Agrupació Atlètica de Catalunya (256) i la tercera per l'ISS-L'Hospitalet (186). A la categoria masculina, cal destacar la segona posició de Xavier Alberto Regino (100 m), el segon lloc de Daniel Pacheco (longitud) I el tercer de Jaime Guerra (triple salt) així com el també tercer lloc de Víctor Serrano (javelina) i de Kevin Cerro (5.000 metres marxa). A la femenina, no va haver-hi podis.

“Hem superat la desena posició de l’any passat on ens vam classificar a la Final B. Estem molt contents pels resultats ja que ens vam haver d'enfrontar amb clubs de molt més potencial que el nostre. Penso que en la categoria femenina ens ha faltat una mica més de joventut en les curses de fons, i en les de velocitat més experiència”, explica Carles Font, president del Cornellà Atlètic.

Altres resultats

Barberà del Vallès va acollir la Final B on va prendre part el Pratenc AA, que va finalitzar en vuitena posició amb 150 punts. El Lleida va ser el primer classificat. Mentre, a la Final D, que es va celebrar a Santa Coloma de Gramenet, el CA Gavà va ser quart, amb 137 punts. El campió fou la Unió Colomenca At., amb 145 punts.

Redacció / Foto: Jordi Font