Més de 1.300 atletes van participar en la V Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues

Mohamed Agouzal (Montornès) i Linda Arnott (CM Sígueme) va ser els guanyadors de la prova dels cinc quilòmetres.

Es va celebrar ahir diumenge la cinquena Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu, organitzat conjuntament pel consistori baixllobregatí i el centre hospitalari. Al voltant dels 1.300 participants van prendre part en alguna de les tres proves programades.

Mohamed Agouzal es va proclamar campió a l’edició d’enguany en categoria masculina. L’atleta del Montornès va fer el recorregut de cinc quilòmetres amb un temps de 16’08’’. En segona posició va finalitzar Alberto Cruz (Sin-Club, 16’499’’), mentres que el tercer lloc va ser per Benjamín Eurich (16’53’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Linda Arnott, del CM Sígueme, amb un registre de 21’20’’, seguida de Carol Marcè (Triatl’hospitalet, 21’39’’), i Antonia Cano (CN Esplugues, 21’44’’).

També es van celebrar dues curses per als atletes més joves: la Cursa de Promoció, de 1.200 metres, i la Mini Cursa, de 850 metres. A la primera els guanyadors van ser Gerard Alba (3’49’’) i Clàudia Ruffo (ISS L’Hospitalet, 4’) i a la segona els primers classificats foren Izan Reyes (Atletisme Sant Just, 2’45’’) i Alicia Ruiz (ISS L’Hospitalet, 2’59’’).

L’esdeveniment d’aquest any encara va ser encara més solidari i inclusiu. En primer lloc, l’Ajuntament d’Esplugues, organitzador de la cursa, treballa en noves accions de suport al programa Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu, al qual es destinarà la recaptació d’aquesta iniciativa per contribuir a millorar i normalitzar l’estada dels infants en aquest centre. Entre d’altres, els guanyadors van rebre amb el seu trofeu una polsera “candela”, realitzada per nens i nenes ingressats a l’hospital. D’altra banda, es va guardonar els nens i nenes participants amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials.

Redacció / Foto: Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix