El Cornellà Atlètic estarà en el grup A de la Jornada Final del Català de clubs

El Pratenc AA participarà en el grup B, mentre que el CA Gavà ho farà en el D en una competició que se celebrarà aquest cap de setmana.

La Bòbila va acollir, aquest passat cap de setmana, la segona i darrera jornada classificatòria del Campionat de Catalunya de Clubs-Critèrium Català de Clubs 2015 en el grup B –foto-. L’ISS L’Hospitalet es va imposar amb un total de 27.527 punts, seguit de l’FC Barcelona (26.814) i el Cornellà Atlètic, que va ser tercer, amb 25.738. El club amfitrió, el CA Gavà, va acabar en cinquena posició amb 17.367. D’aquesta manera, el grup B va acabar amb el Barça com a campió amb un total de 53.024 punts, seguit del Cornellà Atlètic (49.691) i l’ISS L’Hospitalet (48.884). El CA Gavà va ser últim a la classificació amb 31.102.

En el grup C, el Pratenc va finalitzar en tercera posició a la segona jornada en el grup amb un total de 23.339 punts. Va ser superat per l’AA Catalunya (26.746) i CA Canaletes (24.304). En la mateixa posició van acabar els tres clubs a la classificació final on l’entitat pratenca va sumar 43.912 punts.

Amb la suma de les dues jornades es va decidir la composició dels grups per a la Jornada Final que se celebrarà aquest 25 i 26 d’abril. El Cornellà Atlètic ha quedat enquadrat amb el grup A juntament amb l’FC Barcelona, AA Catalunya, Avinent Manresa, JA Sabadell, CA Igualada, ISS L’Hospitalet i CA Laietània. El Pratenc AA estarà en el grup B amb el CA Canaletes, Lleida UA, CA Montornès, CE Penedès, UA Barberà, UA Terrassa i GEiEG Gironí. Mentrestant, el CA Gavà participarà en el grup D i tindrà com a rivals la U Colomenca At. UGE Badalona, CA Castellar, CAV Andorra i CA Canovelles.

Marçal Fontanals / Foto: FCA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix