Cornellà i El Prat acullen la primera jornada del Català de Clubs d’atletisme

Els cornellanencs i el CA Gavà van finalitzar en segona i darrera posició respectivament en el grup B, i el Pratenc AA va ser quart del grup C.

Aquest cap de setmana va començar el Campionat de Catalunya de Clubs–Critèrium Català de Clubs 2015, que representa l'inici de la temporada de competicions de pista a l'aire lliure. Es va disputar la primera jornada classificatòria en cinc encontres, dos d’ells a la comarca: A Prat de Llobregat (Grup C: CA Nou Barris, Pratenc AA, CA Canaletes, AA Catalunya, UGE Badalona i Unió Colomenca At.), i a Cornellà de Llobregat -foto- (Grup B: Cornellà Atlètic, CA Gavà, ISS-L’Hospitalet At., Barcelona Atletisme, FC Barcelona i CE Universitari).

A Cornellà de Llobregat, bon paper del club amfitrió, ja que va finalitzar en segona posició amb un total de 23.953 punts. En primer lloc va acabar l’FC Barcelona (26.210). El CA Gavà va ser sisè i va ocupar el darrer lloc de la classificació amb un total de 13.735 punts. D’altra banda, al Prat de Llobregat, l’AA Catalunya va ser primer amb 26.708 punts, seguit del CA Canaletes (23.196) i CA Nou Barris (20.692). El Pratenc AA fou quart amb 20.573 punts.

La segona jornada classificatòria se celebrarà els pròxims 18 i 19 d'abril a Gavà. A la jornada final, prevista pel 25 i 26 d'abril, participaran tots els clubs a programa complet i un atleta per prova. La suma de la puntuació de les dues jornades classificatòries decidirà la composició dels grups que participaran a la jornada final que es distribuiran en quatre encontres finals amb vuit equips participants. El FC Barcelona es va proclamar campió a l'edició de 2014.

Redacció / Foto: JJ Vico

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix