L'Ajuntament de Martorell i la Diputació promocionaran l'esport adaptat

Se celebrarà aquest diumenge en el Complex Esportiu Torrent de Llops i el passeig de la Creu Roja.

Demà diumenge 12 d'abril tindrà lloc una jornada d'esport adaptat entre el Complex Esportiu Torrent de Llops i el passeig de la Creu Roja que promouen l'Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona. Una jornada de sensibilització sobre l'esport per a persones amb discapacitat des d'una visió inclusiva on s'han programat activitats de diferents modalitats. De 10.00 a 14.00 hores, el CE Torrent de Llops i el passeig de la Creu Roja seran l'escenari de la jornada d'esport inclusiu amb diferents activitats esportives (bàsquet, handbol, hoquei, petanca, voleibol, judo, gimnàstica, escacs, atletisme, futbol, rugbi, goalball i escalada). En la jornada s'hi han implicat disset entitats esportives de Martorell.

El diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, ha assegurat que "volem fomentar la pràctica de l'esport entre la ciutadania sense distinció del tipus d'esport i de les capacitats de les persones que el practiquen. La idea de la campanya 'Penja't una medalla' no té res a veure en el que és competitiu sinó que només pel fet de fer esport ja et pots penjar una medalla".

Jornada festiva i de sensibilització

Martorell s'ha adherit a la nova campanya Penja't una medalla, de la Diputació de Barcelona, per fomentar la pràctica esportiva als municipis de la demarcació. Aquest projecte s'ha dut a terme en tres fases: la primera, de trobada amb les diferents entitats del municipi; la segona, a través de sessions de sensibilització per als nois i noies dels grups participants d'entre 10 i 14 anys i la tercera, la jornada d'aquest diumenge.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix