Pep Costa, líder del Campionat d'Espanya de Vela classe 29er

El castelldefelenc, amb el seu company Santiago Alegre, va guanyar la primera prova en aigües de la badia de la ciutat de Las Palmas de Gran Canària.

El castelldefelenc Pep Costa i el seu company Santiago Alegre, del Club Nàutic Garraf, lideren el Campionat d'Espanya de Vela classe 29er després de guanyar el passat 31 de març la primera prova en aigües de la badia de la ciutat de Las Palmas de Gran Canaria, sota l'organització del Real Club Náutico de Gran Canaria.

Aquest any participen al campionat un total de vint-i-cinc regatistes en representació de clubs de quatre comunitats autònomes, Catalunya amb catorze, Canàries amb sis, Santander amb tres i Balears amb dos. La jornada inaugural es va desenvolupar sota unes excel·lents condicions de mar i vent, al camp de regates habilitat a l'altura del barri costaner de San Cristóbal.

Sotscampió de Catalunya

Amb anterioritat, el passat 15 de març, el Costa i Alegre es proclamaven subcampions del Campionat de Catalunya 2015 de la classe 29er en finalitzar segons classificats, per darrere de les germanes Carla i Marta Munté, del CN Cambrils.

Redacció / Foto: FCV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix