El millor futbol sala de seleccions autonòmiques es jugarà a Esplugues

Avui s’ha celebrat l’acte de presentació de la Fase Final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sots 19 que es disputarà aquest cap de setmana.

La Sala d'Actes de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat ha estat escenari de la presentació oficial de la Fase Final del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sots 19 que es disputarà aquest cap de setmana al Complex Esportiu Municipal Les Moreres, d'Esplugues de Llobregat.Ceuta, Madrid, Regió de Múrcia i Catalunya són les quatre seleccions autonòmiques semifinalistes que han superat una fase prèvia per arribar a aquesta gran fase final, on els catalans intentaran revalidar el títol aconseguit la temporada passada.

El president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, el Sr. José Miguel Calle, ha dit en la seva intervenció que “estem molt orgullosos d'aquesta nova organització. Desitgem que la gent gaudeixi aquest cap de setmana i que pels jugadors sigui una gran experiència. A més, esperem continuar col·laborant conjuntament en propers esdeveniments". A continuació, ha estat el torn de Gonzalo de Azkárate-Gaztelu, president del subcomitè dels Campionats d'Espanya de Seleccions Territorials del CNFS de la RFEF, que ha remarcat que un dels dos grans esdeveniments d'aquest cap de setmana, a part del clàssic de futbol, és la fase final d'aquest campionat d'Espanya sub 19: "Una vegada més estem a Catalunya. Nosaltres desenvolupem els Campionats on la ciutadania ens ofereix suport i per això nosaltres viatgem per arreu”. Finalment, l'alcaldessa de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, ha intervingut per concloure l'acte manifestant el gran honor d'acollir aquest campionat a la ciutat: "Per nosaltres és un gran honor albergar un campionat d'aquestes dimensions i nivell. El nostre objectiu és poder satisfer les necessitats que requereix posant a la seva disposició un excel·lent equipament esportiu de primer ordre com és el Complex Esportiu de Les Moreres. Nosaltres creiem en l'esport base perquè compartim la importància dels valors que té l'esport per la formació dels nens i nenes. Per això la ciutat s'esforça, en aquests moments de crisi, en potenciar aquest punt amb l'activitat que es desenvolupa en aquesta instal·lació. Així doncs, desitgem que tant directius, com equips tècnics, i sobretot jugadors, i totes les persones que passin per Esplugues aquest cap de setmana per presenciar el campionat es trobin a gust i que sàpiguen que tindran les portes obertes de la ciutat."

Definides les semifinals

La Regió de Múrcia i Madrid obrirà la competició amb la disputa de la primera semifinal a les 10 hores, mentre que Catalunya s’enfrontarà davant Ceuta a les 12 h. Els guanyadors jugaran la final en el mateix escenari, a les 12 hores.

Redacció / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix