Carles Castillejo aconsegueix la mínima per al Campionat del Món

L’atleta viladecanenc va finalitzar en cinquè lloc de la Zurich Marató Barcelona assolint la seva segona millor marca personal de la història.

Més de 19.000 persones van participar en la Zurich Marató Barcelona que enguany va arribar a la seva 37a edició. El kenyà Philip Cheryut (2h08’16’’) i l’etíop Aynalem Kassahun (2h18’17’’) van ser els guanyadors masculí i femení respectivament de la prova atlètica. El viladecanenc Carles Castillejo va finalitzar en cinquè lloc amb un temps de 2h12’03’’, la segona millor marca del seu historia i va aconseguir, a més, la mínima per participar en el Campionat del Món.

Castillejo va manifestar al final de la prova que havia estat “una cursa molt dura i en la qual no he tingut sort. Córrer pels carrers que t’han vist créixer et fa sentir més fort. He arribat a la Plaça Catalunya molt tocat, i ha estat l’alè de la gent el que m’ha empès fins al final. Per fi puc dir que, després de la lesió i un any i mig sense competir en la distància, torno a sentir-me maratonià. En el fons, no puc demanar més”.

Redacció / Foto: ZMB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix