El CE Torrent de Llops inaugurà demà la seva nova imatge

S’ha construït dos nous camps de futbol 7 i s’ha remodelat les instal·lacions esportives martorellenques.

Demà diumenge 15 de març tindrà lloc la inauguració dels nous camps de futbol 7 i de remodelació del Complex Esportiu Torrent de Llops. El Complex Esportiu Torrent de Llops de Martorell compta amb dos nous camps de futbol 7. S’ubiquen en uns terrenys annexes a l’actual equipament esportiu, que compta amb una superfície de 5.420 m2. Les obres han permès, alhora, fer una reordenació dels espais. En l'edifici principal s'han construït vuit nous vestidors i s’ha ampliat la capacitat del bar i dels despatxos en les entitats. En les obres també s’han fet millores en la superfície de la pista d’atletisme i s’ha renovat la gespa artificial d’un dels camps de futbol.

Segons explica el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament i regidor de Planificació Urbanística, Xavier Fonollosa, "aquesta obra respon a la demanda que havíem copsat per l'augment de pràctica esportiva en aquest equipament de les tres entitats que hi resideixen. Amb la construcció de dos nous camps de futbol7, de vuit vestidors nous i la reordenació dels espais acabem un equipament que ens situa en la primera línia en matèria esportiva de la comarca."

Actes programats

La inauguració començarà a les 10.00 hores amb el descobriment d'una placa commemorativa a càrrec de l'alcalde Salvador Esteve. Tot seguit els assistents podran visitar les instal·lacions i a les 11.45 hores, es faran els parlaments des del terreny de joc. Durant el matí, integrants de l'escola del Martorell Atlètic Club i el Rugby Club Martorell faran sessions d'exhibició. A les 12.30 hores clourà amb la disputa del partit de futbol, de Segona Catalana, entre el CF Martorell i l'Olivella.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix