S’aixeca el teló de la Lliga a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol

Els representants comarcals són CB Viladecas, CBS Sant Boi i Projecte Sortball Gavanenc.

Tot a punt per una nova temporada nacional de softbol. Enguany seran tres els equips comarcals que jugaran a la màxima categoria nacional d’aquest esport, la Divisió d’Honor. Són el CBS Sant Boi, el CB Viladecans i el Projecte Softball Gavanenc.

Les viladecanenques estan enquadrades dins del grup B amb el CBS Sant Boi, Projecte Softball Gavanenc i l’OBB Orio. Josep Segura, amb l’ajuda de Míriam Alcázar, seran els responsables tècnics i tindrà com a repte millorar la sisena posició assolida l’any passat. A més, Segura a punta que “ens agradaria finalitzar a la part alta del grup i classificar-nos per a la Copa de la Reina”. El tècnic comptarà amb cinc jugadores juvenils i tres cadets a més del reforç d’una llançadora americana, Amanda Najdek, que s’incorporarà començada la Lliga Nacional.

D’altra banda, la gran novetat enguany al CBC Sant Boi està a la banqueta. Xavier Civit es farà càrrec de la direcció de l’equip amb Irene Peña. Les santboianes són una de les grans favorites a conquerir el títol. Cal recordar que l’any passat, les baixllobregatins es van proclamar campiones de la Copa de la Reina i de la Copa Catalana Sènior. A més, van ser sotscampiones de la Lliga Nacional.

I el Projecte Sofball Gananenc estarà dirigit per Irene Fernández, que tindrà com ajudants Raquel Moncho i Yolanda Zurriaga. Les de Can Torelló afronten la seva tornada a la màxima competició amb il·lusions renovades i amb clar objectiu de quedar-s’hi uns anys.

La primera jornada

CBS Sant Boi i Projecte Softball Gavanenc s’estrenaran a casa, mentre que el Viladecans jugarà de visitant. La primera jornada estarà marcada per al derbi comarcal que enfrontarà el Projecte Softball Gavanenc i el CB Viladecans a Can Torrelló. Mentre, el CBS Sant Boi rebrà la visita del OBB Orio basc. La resta d’equips que conformen la categoria són Atlético San Sebastián, Fènix València, Ridma Rivas Ciudad del Deporte i Antorcha.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix