Francisco Javier Martos i Diana Vázquez, millors esportistes pratencs 2014

El Cèntric Espai Cultural va acollir la 29a Nit de l’Esport on es van lliurar els premis als més destacats de la temporada 2013-14.

Eldivendres passat 6 de març es va celebrar al Cèntric Espai Cultural la 29a edició de la Nit de l'Esport, on es van lliurar els premis a les persones i entitats locals que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l'esport durant la temporada 2013-2014. L’acte va ser presentat pels periodistes de Ràdio Prat, Míriam Roures i José David Muñoz. Les modalitats que van rebre un reconeixement van ser les següents:

Millor AMPA o Centre educatiu en la promoció de l'esport
AMPA Escola Jacint Verdaguer

Millor entitat esportiva en la promoció de l'esport
AE Delta Prat

Millor equip participant en JJEE

Conjunt Prebenjami B del CE Rítmica Prat

Millor esportista participant en Jocs Escolars
Ainhoa Rojas Vera

Millor esportista amb discapacitat física i/o sensorial
Victor Villanueva Garrido

Millor esportista amb discapacitat intel·lectual
Susana Cáceres Membrado

Millor tècnic esportiu
Equip tècnic del Sènior A del CB Prat

Millor equip federat
CB Prat-Joventut Sènior A

Millor esportista masculí menor de 16 anys
Aleix Carrasco Prieto

Millor esportista femení menor de 16 anys
Tàbata Cano Vegas

Millor esportista masculí
Francisco Javier Martos Espigares

Millor esportista femenina
Diana Vázquez Vallès

D’altra banda es van lliurar també els premis Qualitat Escola Esportiva Prat que van ser per Associació Esportiva Bàsquet Pratenc, Associació Esportiva Delta Prat, Associació Esportiva Karate Prat, Associació Esportiva Para, Associació Gimnàstica Rítmica Ribera Baixa, Club Deportivo Fran Martín, Club Escola Rítmica Prat, Club Esportiu Rítmica Pratenc, Club de Futbol Atlètic Prat, Club Patí Cobra Prat, Club Patí Delta Prat i Prat Actiu. D’altra banda, el premi “Periódico Delta Llobregat” va ser per l’atleta Josep Marín.

Final del formulario

Redacció / Foto: El Prat Eports

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix