Guiamet i Jebesa guanyen la 20a Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà

Inna Lebedieva es va imposar en la cursa dels 5 Quilòmetres, mentre que Benito Ojeda i Montse Aranda van ser els primers en la dels 10 Km.

Més de 2.200 participants van prendre part en la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, que enguany va arribar a la seva vintena edició. La competició es va dividir en tres modalitats: La Mitja, la de 10 Quilòmetres i la de 5 km (reservada només per a dones). Una altra particularitat de la prova és la seva vessant solidària, ja que coincidint amb el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries es va voler estar al costat de les famílies que ho pateixen. La cursa va discórrer pels nuclis urbans de Gavà i Castelldefels.

A la Mitja, el guanyador de la prova va ser David Guiamet (Jarribu), amb un temps d’1h12’56’’, seguit de Roger Casas (TBOT, 1h13’39’’) i el marroquí Lahcen Harbil (UA Terrassa, 1h13’45’’), segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser l’etíop Degitu Jebesa, amb un registre d’1h22’28’’. En segon lloc va acabar Jamie Bookwalter (1h26’06’’), i en tercer Nadia Solana (1h29’19’’). Van aconseguir arribar un total de 1085 atletes.

D’altra banda, a la cursa dels 5 Quilòmetres, on només van participar noies, la primera classificada va ser la ucraïnesa Inna Lebedieva (CA La Sansi), amb un temps de 18’22’’, seguida d’Albada Blay (Slop.cat Sabadell, 18’51’’) i Patricia Fernanden (Amics Running Barberà, 2’12’’). Un total de 272 corredores van aconseguir arribar.

I finalment, a la prova dels 10 Quilòmetre, a la categoria masculina, el guanyador va ser Benito Ojeda (CAIE) amb 32’32’’. Iban mañer (Cornellà Atlètic, 32’38’’) i Abderrazak Samaqui Ait ( CA Vilafranca, 32’43’’) van finalitzar en segon i tercer lloc respectivament. I a la categoria femenina, la primera classificada fou Montse Aranda (La Bolsa del Corredor-Sport, 40’38’’), seguida de María José Gajete (Sant Boi, 40’53’’) i Maria Ruiz (41’03’’). Van finalitzar la prova 818 atletes.

Redacció / Foto: Álex Gallardo

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix