Òscar Luque i Raquel Velasco guanyen la III Cursa de l’Eramprunyà

A la cursa del Canicròs es van imposar Javier Torres i Nausica Comadó en la categoria masculina i femenina respectivament.

La Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà va organitzar la tercera edició de la Cursa de l’Eramprunyà, prova que va obrir el XIII Circuit Català de Curses de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). A més es va fer coincidir amb el Canicròs de l’Eramprunyà, organitzat per la mateixa entitat, i dins el calendari del 5è Premi FEEC de Canicròs 2015.

El recorregut de la cursa, de 23 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu, va travesssar els termes de Gavà i Begues pel Parc del Garraf. Aquest any hi van participar 182 participants i Òscar Luque, de l’Associació Excursionista Amics de Santa Coloma de Cervelló, va travessar la meta en primera posició, amb un temps d’1h59’13’’, mentre que Raquel Velasco va fer el mateix en categoria femenina, amb un temps de 2h39’18’’. Els podis els van completar David López (2h2’52’’, Club Esportiu Garraf Runners) i Jose Guerrero (2h4’05’’) en homes, i Neus Vidal (2h43’09’’) i Cristina González (2h53’36’’, Agrupació Excursionista Talaia), en dones.

Prova amb gos

D’altra banda, la Cursa de l’Eramprunyà obria el Circuit Català de Curses per Muntanya d’enguany, el Canicròs tancava el 5è Premi FEEC Canicròs amb 76 participants. La prova, de 7,2 quilòmetres i 266 metres de desnivell acumulat, l’ha va guanyar Javier Torres i el seu gos Lur amb un temps de 25’44’’’, i Nausica Comadó, amb Leeloo, amb un temps 33’25’’. Els podis els van completar Franciso Javier Lorente (27’) i Albert Traveria (28’05’’, Centre Excursionista de Torelló), i Inés Hernández i Anna Garcia.

Redacció / Foto: FEEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix