El Club Ciciclista Sant Boi presenta l’Escola i els equips de competició

L’organització de la Volta a Catalunya lliurarà el pròxim 16 de març la Medalla d’Honor a l’entitat per la seva tasca amb el ciclisme base i pel seu 50è aniversari.

Al voltant de les 400 persones van asssitir a l'Auditori del Consell Català de l'Esport (CCE) d’Esplugues de Llobregat a la presentació oficial dels equips de competició i Escola de Ciclisme del Club Ciclista Sant Boi. Aquest any compta amb un total de setanta-cinc corredors, dividits en diferents categories: 45 infantils, 11 cadets i 18 júniors.

Durant la presentació, es va projectar un vídeo amb activitats de la pretemporada dels tres equips de l'Escola, es van presentar també els equips i van tenir lloc els parlaments de les autoritats, entre els quals també hi havia Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat; Maria Antonia Barragán, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sant Boi, i Ruben Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya, així com representants de les empreses col·laboradores del club. Les personalitats van destacar la gran importància de comptar amb joves, noies i nois, que s'esforcen per aconseguir els seus objectius i que assumeixen una sèrie valors que els seran molt útils en el futur, i van lloar la tasca del Club Ciclista Sant Boi en la formació d'aquests joves esportistes.

El moment emotiu de l’acte de presentació va ser quan el president de l’entitat esportiva baixllobregatína, Jesús Ruiz, va dedicar l’acte al júnior Adrià Puig, que va patir l’estiu passat un accident.

Reconeixement

D’altra banda, Ruben Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya, va anunciar que aquest any, coincidint amb la presentació de la Volta a Catalunya el pròxim 16 de març, que l’organització lliurarà la Medalla d'Honor al Club Ciclista Sant Boi per la seva tasca amb el ciclisme de base i pel 50è aniversari que celebra aquest 2015.

Redacció / Foto: CC Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix