Alba García ja prepara el Campionat d’Espanya de freestyle

Intentarà aconseguir per tercer any consecutiu el títol nacional després de finalitzar l’any passat en quarta posició a l’Europeu i ser la revelació del Mundial amb la setena plaça.

Alba García, del club Gavà Freestyle i de l'equip In-Gravity, ha començat a preparar-se per aconseguir el títol de campiona d'Espanya per tercer any consecutiu. Durant el 2014, va tornar a obtenir la medalla d'or al Campionat d'Espanya de Freestyle, però no va poder repetir l’èxit a l’Europeu, ja que va finalitzar en quarta posició. Fou la gran revelació al Campionat del Món que es va disputar a La Plaine (París) on va aconseguir una meritòria setena plaça entre els 175 participants vinguts de 34 països, alguns amb un gran potencial com Corea, EE.UU, Xina, Colòmbia, Argentina, Mèxic, Itàlia i França.

Alba García entrena al carrer i l'aire lliure i espera poder trobar una instal·lació coberta per entrenar en millors condicions. Segons Quim Pastor, Secretari general de la Federació Catalana de Patinatge "l'Alba és una esportista de gran talent. Amb una adequada programació d'entrenaments i acompanyada per un tècnic, pot consolidar i millorar els seus resultats esportius. També necessita fer compatible la seva formació acadèmica amb la pràctica esportiva d'alt rendiment."

Redacció / Foto: FCAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix