Pau i Marc Gasol protagonitzen el salt inicial de l’All Star Game 2015

Els dos germans santboians van participar en una de les cites més importants del bàsquet americà i mundial.

Pau i Marc Gasol s’han convertit aquesta matinada en els primers germans de la història en jugar com a titulars un All Star 2015 de l’NBA. El 15 de febrer de 2015 serà recordat durant molts anys per l’esport català i espanyol.

El mític parquet del Madison Square Garden de Nova York va ser l’escenari de somni on es van donar cita els millors jugadors del món. Un esdeveniment esportiu anual que va aplegar més de 17.000 persones. No van faltar els dos santboiants, escollits per participar en un dels grans esdeveniments esportius tant als Estats Units com a la resta del món, per votació popular. Els baixllobregatins continuen fent història en el món del bàsquet. Precisament van ser els encarregats de fer el ja inoblidable salt inicial d’un partit que va finalitzar amb la victòria de l’equip de l’Oest davant l’Est per 163 a 158 (36-47, 46-36, 40-39 i 36-41). En Pau Gasol (Chicago Bull, conferència est), que participava per cinquena vegada en un All Star, va signar un doble-doble, amb 10 punts i 12 rebots, mentre que en Marc Gasol (Memphis Grizzlies, conferència oest), en la seva segona participació, va aconseguir 6 punts i va capturar 10 rebots.

Zona mixta

Pau Gasol

“El salt inicial amb el meu germà Marc és una fotografia per guardar a casa. Content per viure aquest moment i això ha anat més enllà del que he somiat. Estem molt contents per estar en aquest escenari, amb grans estrelles. Ha estat una experiència increïble.”

Marc Gasol

“És una cosa inimaginable i històrica. Estic molt feliç per haver pogut estar en una de les cites més importants del bàsquet i estar al costat de grans jugadors que en la Lliga competeixes amb ells."


Redacció / Foto: NBA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix