Ple baixllobregatí al final de la primera fase de la Regal Copa Catalunya

Basket Almeda, Barça CB Santfeliuenc i Unilever Viladecans BF es classifiquen per a la fase d’ascens a la Lliga Femenina 2.

Aquest cap de setmana passat es va disputar la darrera jornada de la primera fase de la Regal Copa Catalunya de bàsquet femení amb un triple èxit. El Basket Almeda de Cornellà de Llobregat, el Barça CB Santfeliuenc i el Unilever Viladecans BF, enquadrats en el grup I de la categoria, es van classificar entre els cinc millors equips del grup I i jugaran la segona fase d’ascens.

Les cornellanenques de Toni Palle van acabar en segona posició del grup I amb un balanç de 15 victòries i 3 derrotes, mentre que el Barça CB Santfeliuenc, dirigit per Alberto Sobrín, va finalitzar tercer amb un total d’11 victòries i 7 derrotes. D’altra banda, les viladecanenques de Jordi Escardívol van ser cinquenes amb 9 victòries i 9 derrotes. A la següent fase els conjunts classificats són, a més dels tres baixllobregatins, el Joventut Les Corts, Platges de Mataró, Bàsquet Draft Gramenet, Lima-Horta, GEiEG, SESE i CBF Cerdanyola-Vila Universitària.

La competició, en la seva segona fase, començarà la setmana del 21/22 de febrer amb els següents emparellaments: Barça CBS-Lima Horta, Basket Almeda-CBF Cerdanyola Vila Universitària i Unilever Viladecans BF-Bàsquet Draft Gramenet.

Redacció / Foto: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix