Els Mossos exculpen la UEC de l’acte vandàlic a l’autocar del Saragossa B

Uns desconeguts sense identificar van punxar una roda i van trencar el vidre davanter del vehicle durant el partit del passat dissabte que va enfrontar el conjunt cornellanenc i el filial aragonès.

Dissabte passat el Saragossa B es va desplaçar a Cornellà de Llobregat per jugar el partit de Lliga corresponent a la Segona Divisió B davant de la UE Cornellà (UEC). Durant l’estada del filial aragonès -el partit es va jugar a la tarda- l’autocar va patir un acte vandàlic d’uns desconeguts que van punxar una de les rodes i van trencar el vidre davanter del vehicle. El xofer de l’autocar va presentar denúncia als Mossos d’Esquadra de Cornellà de Llobregat, que han confirmat els fets a la nostra redacció. Una vegada finalitzat el partit, l’equip va poder tornar amb tota normalitat cap a la capital aragonesa.

La premsa del Baix es va posar en contacte ahir dilluns amb l’entrenador del Saragossa B, César Láinez, per conèixer de primera mà el que havia succeït i el tècnic va reconèixer que no sabia “si havien estat aficionats del Cornellà o de l’RCD Espanyol, però nosaltres vam saber la notícia del fet abans de finalitzar el partit” i afegeix que “el conductor va fer fotos i va estar amb els Mossos d’Esquadra explicant-lis el que havia succeït.”

Segons a pogut saber La Premsa del Baix, el club local va prohibir l’entrada abans de l’inici del partit a un grup d’aficionats d’un equip de futbol que van respondre amb paraules de “puto Cornellà, puto Cornellà”. A més, els Mossos d’Esquadra de Cornellà de Llobregat han determinat que els actes vandàlics no van ser provocats ni per aficionats de l’equip verd-i-blanc ni per persones vinculades al club baixllobregatí. Segons la policia autonòmica, que encara està investigant els fets, considera que han estat seguidors d’un altre club.

Redacció / Foto: www.golcat.cat (AH)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix