El Pratenc AA, campió de Catalunya de veterans d’atletisme

Els viladecanencs Beatriz Pascual i Carles Castillejo es proclamen sotscampions de Catalunya de marxa atlètica i cros respectivament.

El passat dissabte 7 de febrer es va celebrar la cinquena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans en Pista Coberta a Sabadell. El Pratenc AA va revalidar el títol de la categoria masculina. Els pratencs van assolir un total de 119,5 punts. Per darrere i en segona posició va finalitzar el CE Universitari amb 103,5 punts i tercer la UA Terrassa amb 92 punts. Els altres dos representants comarcals, el Cornellà Atlètic i el CA Gavà, van finalitzar penúltim i últim respectivament a la classificació. Mentre, en la categoria femenina, el club baixllobregatí només va poder finalitzar en cinquè lloc.

Marxa atlètica

Dissabte 7 de febrer es va celebrar el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior, juvenil i veterà, i també el Campionat de Catalunya Individual i de Clubs de Promoció per a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. La viladecanenca Beatriz Pascual, del València Terra i Mar, amb un temps d’1h31’51’’, es va proclamar sotscampiona absoluta en la distància dels vint quilòmetres, i només va ser superada per la campiona Raquel González (FCB).

Cros

D’altra banda, diumenge 8 de febrer, es va disputar el 95è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, en el marc del Cros Ciutat de Mataró. En la categoria absoluta, el guanyador va ser Adel Mechaal (AA Palamós) , seguit del viladecanenc Carles Castillejo (CA Adidas) i Ilias Fifa ( FCB), campió de l'edició anterior.

Salt d’alçada

També aquest diumenge 8 de febrer es va disputar a la pista coberta de Catalunya, a Sabadell, el Campionat de Catalunya absolut individual en pista coberta. Lemen Fatty va aconseguir el títol a la prova de salt d'alçada amb una marca de 2,04 metres.

Redacció / Foto: Teotovar