Més de mil atletes prenen els carrers del Prat de Llobregat

Ahir diumenge es va celebrar la III Mitja Marató i la III Cursa dels 5 Quilòmetres organitzades pel Pratenc AA.

Gran jornada atlètica al Prat de Llobregat on es va celebrar conjuntament la tercera edició de la Mitja Marató i la tercera Cursa dels 5 Quilòmetres on es van aplegar més de 1.000 atletes. Una prova atlètica que va estar organitzada per al Pratenc AA amb el suport de l’ajuntament baixllobregatí.

A la prova de la Mitja Marató, amb una distància de 21,097 quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Jordi Romero, del CN Terrassa, amb un registre d’1h13’45’’. Sergi Enríquez (Pratenc AA, 1h15’00) i Francesc Patón (Fondites Penedès, 1h15’14’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la vencedora fou Laura Fernández, del Granado’s Team, amb un temps d’1h32’42’’, seguida de Sònia Gimènez (Pratenc AA, 1h34’35’’) i Linda Arnott (CM Sígueme, 1h37’09’’).

D’altra banda, Antonio Alcaide, del Pratenc AA, va guanyar la prova dels Cinc Quilòmetres amb 17’07’’. Ferran Montes (independent, 17’10’’) va ser segon i Albert Godayol (Katarrama, 17’11’’), tercer. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Inma Lebedieva (La Sansi, 18’24’’). Anna Godoy (independent, 18’25’’) i Sara Prescoli (CA Olesa, 18’43’’) van ser segona i tercera respectivament.

Redacció / Foto: Pratenc AA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix