Els amants a l’atletisme tenen una cita al Prat de Llobregat

Se celebrarà diumenge la III Mitja Marató i la III Cursa de 5 Quilòmetres.

El Club Pratenc AA, amb el suport institucional de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme, i sota el control del Comitè Català de Jutges organitza la III Mitja Marató del Prat de Llobregat i la III Cursa de 5 Km del Prat de Llobregat, el pròxim diumenge 8 de febrer.

La distància de la Mitja Marató del Prat de Llobregat serà de 21,097 km oficialment certificats per la Federació Catalana d'Atletisme. Les categories tant masculines com femenines, seran les següents: 1M i 5F de 18 anys a 34 anys 2M i 6F de 35 anys a 44 anys 3M i 7F de 45 anys a 54 anys 4M i 8F a partir dels 55 anys. La sortida de la Mitja Marató i de la Cursa de 5 km estarà situada al carrer del Roure, al costat del Complex Esportiu Municipal Sagnier del Prat de Llobregat, i l’arribada a l’estadi d’atletisme. L'hora de sortida de la Mitja Marató serà a les 9.30 hores. L'hora de sortida de la Cursa de 5 km serà a les 9.50 hores, i hi haurà una única classificació femenina i una única classificació masculina.

Fira del Corredor

Paral·lelament a les dues curses programades se celebrarà la Fira del Corredor s’ubica al pavelló annexa al Poliesportiu Sagnier i estarà oberta: Dissabte 7 de febrer, des de les 10:00 hores a 14:00 hores i de 16:00 hores fins a les 20:00 hores. El dia de la cursa a partir de les 07:00 hores del matí.

Redacció / Foto: Sedentaris

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix