La Lliga EBA de bàsquet arriba a l’equador de la temporada

Cap dels quatre equips de la comarca ocupa una les primeres posicions a la classificació del grup C.

Aquest passat cap de setmana va finalitzar la primera volta de la Lliga EBA, on participen quatre equips del Baix Llobregat: CB Cornellà, CB Castelldefels, CB Santfeliuenc i BC Martorell. No ha estat, de moment, una bona temporada per a cap dels quatre, fins i tot, dos d’ells ocupen les dues darreres places de la classificació.

El millor equip dels quatre ha estat el CB Cornellà amb la setena posició a la classificació. A més, els de Jordi Martí han finalitzat la primera volta sent el millor equip ofensiu del grup amb 79 punts per partit. Els cornellanencs van sumar cinc victòries i van perdre vuit partits. “El meu equip continua creixent en una competició molt competitiva”, diu el tècnic.

El CB Castelldefels, onzè a la taula amb un balanç de cinc victòries i vuit derrotes, ha dut una trajectòria de menys a més. Els de Mateo Rubio afronten la segona volta amb la il·lusió d’assolir la permanència a la categoria en el seu primer any a la categoria. “La primera volta es pot dividir en dues parts, una abans de Nadal en la que ens va costar tenir continuïtat, i una altra després on s’ha pogut consolidar el joc i els resultats han vingut”, explica Rubio.

Potser, el CB Santfeliuenc està essent una de les decepcions de la temporada després de protagonitzar uns darrers anys de grans èxits esportius. La trajectòria irregular a la Lliga va precipitar abans d’arribar al seu equador un canvi a la banqueta. Marc Guillem, exentrenador del Sant Cugat, es va fer càrrec de l’equip a la darrera jornada en substitució de Josep Maria Reventós. El balanç del conjunt de la capital va ser de quatre victòries i nou derrotes.

Per últim, el BC Martorell va finalitzar com a cuer a la classificació amb tres victòries i deu derrotes. El conjunt dirigit per l’Andreu Aguilà no acabava d’agafar-li el pols a la categoria, tot i que encara té per davant tretze partits per redreçar el rumb.

Redacció / Foto: Marta Forné

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix