El CBS Sant Boi i el CB Viladecans es mantenen a l’elit del beisbol nacional

La màxima categoria de softbol femení tornarà a comptar amb tres equips de la comarca.

La Reial Federació Espanyola de Beisbol i Softbol ha donat a conèixer la configuració de les Lligues Nacionals de Beisbol i Softbol a la Divisió d’Honor, la màxima categoria espanyola d’aquesta modalitat esportiva.

Un any més, el CBS Sant Boi, sotscampió l’any passat, i el CB Viladecans jugaran a la Lliga Nacional de Beisbol de Divisió d’Honor. Una competició, a doble volta, que començarà el pròxim 28/29 de març i finalitzarà l’11/12 de juliol (hi haurà jornades de recuperació). La resta d’equips són el Tenerife Marlins Puerto Cruz, Astros de València, CB Barcelona, San Inazio de Bilbao, Beisbol Navarra i CD Pamplona.

D’altra banda, el CBS Sant Boi (campió de la Copa de la Reina i de la Copa Catalana), CB Viladecans i Projecte Sofball Gavanenc seran els conjunts baixllobregatins que participaran en la Lliga Nacional de Softbol Femení de Divisió d’Honor. La fase de classificació de la competició es dividirà en dos grups (A i B) amb quatre equips cada un i es jugarà a doble volta (amb sis jornades). Donarà inici el 15 de març i finalitzarà el 26 d’abril. El grup A estarà format pel CBS Antorcha, Atlético San Sebastian, CS Fènix València i Dridma Rivas Ciudad del Deporte; mentre que els equips enquadrats en el grup B són el CBS Sant Boi, Orioko Bate Bizkorrak, CB Viladecans i Projecte Sofball Gavanenc. Una vegada finalitzada la primera fase, els dos millors de cada grup jugaran en el Grup 1 en un sistema de lligueta (tots contra tots) on els dos primers disputaran el playoff final. Mentre que els dos pitjors equips de la fase de classificació jugaran en el Grup 2. Aquesta Fase Final donarà inici el 10 de maig i finalitzarà el 7 de juny (hi haurà una jornada de recuperació). El playoff final es jugarà els dies 21, 27 i 28 de juny.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix