Els germans Gasol seran titulars a l’All Star Game 2015

En Pau ha estat el segon més votat en la Conferència Est en la posició d’interior amb 974.177 vots, per darrere de LeBron James (Cleveland), mentre que en Marc va ocupar també la segona posició (795.121 vots) superat per Anthony Davis (New Orleans) en la Conferència Oest.

 

Fita històrica per l’esport del Baix Llobregat i santboià. L’NBA ha anunciat aquesta matinada el cinc inicial de l’Oest i de l’Est del 69è All Star Game 2015 que es jugarà al Madison Square Garden de Nova York el pròxim 15 de febrer. Els germans Gasol, Pau i Marc, participaran i seran titulars en els seus respectius equips, un cada conferència, després de ser a la llista dels més votats per als aficionats.

Actualment, en Pau Gasol juga als Chicaco Bull on va ser un dels fitxatges més destacats del passat estiu. L’ala-pivot, que està vivint una segona joventut, i s'ha convertit en una peça fonamental per als grans resultats que està assolint l’equip dirigit per Tom Thibodeau, que milita a la Conferència Est (Divisió Central). No fa gaires setmanes va aconseguir un rècord d’anotació des que milita a la millor lliga del món: 46 punts i 18 rebots davant Milwaukee Bucks. “Ha estat una nit inoblidable, moltes gràcies per haver-nos ajudat a rebre aquest gran honor, encara no m’ho crec. A l’All Star Game veurem quin germà és el millor. Ara tocar gaudir del partit”, diu en Pau. A la Conferència Est el més votat va ser LeBron James (Cleveland Cavaliers) amb 1.470483 vots, seguit de Pau Gasol 974.177 vots.

D’altra banda, Marc Gasol està realitzant la millor temporada des que va fitxar per als Memphis Grizzlies, conjunt enquadrat a la Conferència Oest (Divisió sud-oest). Actualment, el pivot és el jugador franquícia de l’equip de David Joerger, i s’ha guanyat un lloc de titular a l’All Star davant de jugadors com Durant, Aldridge, Howard o Duncan. A la Conferència Oest el més votat va ser Anthony Davis (New Orleans Pelicans) amb 1.369.911 vots, mentre que en Marc Gasol va ocupar la quarta posició, segona en la posició d’interiors, amb 795.121 vots. “Jugar l’All Star Game contra el meu germà era una cosa inimaginable i ara s’ha convertit en realitat”, explica.

Un precedent

Els dos santboians es converteixen en la segona parella de germans que participaran a la vegada en una de les grans festes anuals de l’NBA i el bàsquet mundial. Cal recordar que els germans Van Arsdale van participar els anys 1970 i 1971 quan jugaven en diferents conferències. En Tom al Cincinnati i Dick, a Phoenix.

Reconeixement

D’altra banda, el diari italià “La Gazzetta dello Sport” ha anomenat Marc Gasol com a Millor Jugador Europeu de l’Any 2014 davant del base francès dels San Antonio Spurs, Tony Parker. El seu germà, en Pau, ja el va aconseguir l’any 2010.

Redacció / Foto: NBA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix