Ja ha començat la segona fase dels Jocs Esportius Escolars a la comarca

Al voltant dels 450 equips, uns 4.5000 esportistes, participen setmanalment en el model de competició, Juga Verd Play.

Aquest dissabte passat es va iniciar la segona fase dels Jocs Esportius Escolars dins de la competició dels Jocs Escolars de la temporada 2014-15, que s’allargarà fins a mitjans/finals de maig segons calendari. Al voltant de 450 equips juguen setmanalment en el model de competició, el Juga Verd Play, que en aquest segon any es comença a consolidar-se com a una bona opció per reforçar els valors educatius a l’esport escolar.

Amb la incorporació de nous equips en aquesta segona fase i amb la participació puntual en competicions locals o d’altres Consells, ens reforça la idea que els infants en edat escolar necessiten i reclamen un model que no només tingui present l’aspecte quantitatiu de l’esport (nombre de gols, cistelles, punts, etc.) sinó també valorar l’aspecte actitudinal i educatiu del mateix. Uns 4.500 esportistes escolars es donaran cita en aquest Juga Verd Play durant aquesta segona fase en els esports d’associació: futbol, futbol sala, bàsquet, voleibol i handbol des de la categoria de prebenjamí fins a la infantil.

En els Jocs Esportius del Baix Llobregat, gràcies al model de competició del Juga Verd Play, els valors hi compten en la classificació final. Així, tots els agents que intervenen en un partit (dinamitzador de joc, tècnic, pares i mares, tutor de grada i públic en general) poden participar activament en el resultat puntuant el comportament i els valors que es transmeten en un partit i sumar-ho al marcador que s’hagi produït. I per poder facilitar aquesta participació s’incorporen amb força, les noves tecnologies. Així, només a través d’un smartphone o a través de qualsevol Pc amb connexió a la web es pot valorar el partit.

Redacció / Foto: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix