El CV Sant Boi no pot accedir a la final de la Copa Princesa

L’equip de David Lorente va perdre a les semifinals de la competició davant del CV Torrelavega per 3 a 1.

El conjunt càntabre del CV Torrelavega jugarà la final de la Copa Princesa de voleibol després de guanyar al CV Sant Boi a la segona semifinal per 3 a 1 (25-17, 25-18, 20-25 i 25-23). Va ser un partit molt competit on l’equip dirigit per Alejandro Río va ser superior en atac davant les de David Lorente.

Un gran atac i un més que encertat bloqueig van acabar amb una fase inicial del primer set igualat. Així, el primer set va finalitzar amb un 25 a 17 demostrant el CV Torrrelavega el perquè encara no coneix la derrota aquesta temporada. En el segon set, el CV Sant Boi va ser competitiu fins al segons temps tècnic. Va ser aleshores quan el seu rival va marxar en el marcador (25-18). Amb un 2 a 0, el partit prenia clar color càntabre.

En el tercer set, el CV Sant Boi va prémer més intensitat en el seu joc i des del principi les de David Lorente van manar en el marcador que van saber administrar fins al final (20-25). I en el quart set, el CV Torrelavega, amb la direcció en atac de les seves jugadores Cristina Sanz i Àngela Becerril, van ser determinants per acabar segellant les semifinals i aconseguint el passi a la fina (25-23) tot i la resistència santboiana.

Avui, en les instal·lacions del CDM Entrevías de Madrid, es jugarà la final entre el Figaro Haris Tenerife -es va imposar a la primera semifinal al VP Madrid per 2 a 3- i el CV Torrelavega.

Redacció / Foto: RFEVB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix