El CF Gavà arriba a l’equador de la Lliga amb un equip renovat

El club, presidit per Manuel Maniega, ha donat dotze baixes aprofitant les festes nadalenques i ha fitxat, de moment, a nou jugadors.

A una jornada per al final de la primera volta de la Lliga, el CF Gavà presenta un equipo gairebé renovat. Després d’unes setmanes molt convulses, el conjunt blaugrana jugarà demà diumenge al matí davant del Cerdanyola del Vallès en el camp vallesà amb moltes novetats en l’onze titular.

L’entitat presidida per Manuel Maniega ha fet neteja al vestidor -després de superar una greu crisi institucional i esportiva- aprofitant l’aturada de la competició per les festes nadalenques. De l’equip de ja extècnic Albert Poch només queden nou jugadors, ja que el club ha donat la baixa a dotze jugadors. Luca Ferrone, Dani Hernández, Rubi, Adri Gimeno, Miki, Iván García, Fran orellana, Zambudio y Xavi Civil continuen, de moment. Mentre, les novetats són Cristian Cifuentes (defensa, Montcada), Stephane Sonta (migcampista, Zamudio), José Barragán (defensa, sense equip), Alan Ávila (davanter, Marino), Sergo Aguilar (porter, sin equipo), Álex Sánchez (porter, Vilassar de Mar), Xavi Pérez (migcampista, York Shooters), Tiko Messina (delantero, sin equipo) i Arthur. El nou responsable tècnic, Juanma Pons, reconeix que “queden molts aspectes del joc que encara falta treballar, ja que no hem tingut gaire temps.”

Trujillo, futur reforç

D’altra banda, el exdavanter de la UE Cornellà podria ser una futura incorporació. El jugador està entrenant amb el CF Gavà. Cal recordar que enguany Antonio Trujillo va fitxar pel conjunt verd de la Segona B on no va tenir gaires oportunitats i va decidir marxar. Té molts números per acabar vestint la samarreta blaugrana.

Redacció / Foto: Álex Gallardo

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix