Castelldefels i Esplugues van ser les capitals del bàsquet de base

El Reial Madrid es va imposar en el Torneig Infantil Rei de Reis, mentre que el Joventut de Badalona ho va fer en el Torneig Cadet.

El CEM Les Moreres va acollir el XVI Torneig Cadet Ciutat d’Esplugues. El Joventut de Badalona es va imposar en l’edició d’enguany després de guanyar en tots els seus partits: els tres de la fase de grups, la semifinal davant l’FC Barcelona (78-73) i la final davant el Reial Madrid (64-51). Els madrilenys van ser sotscampions, mentre que el tercer lloc del podi va ser per al Barça, campió de l’edició de l’any passat, que en la final de consolació va derrotar el CB i Unió Manresana (69-62). El millor jugador del torneig va ser Jaime Cubero, del Real Madrid. D’altra banda, no va decebre el CB Nou Esplugues, que malgrat militar en categories inferiors, va ser capaç de derrotar l’UCAM Múrcia a la fase de grups. En el partit pel 5è lloc, va perdre davant el Happoel Tel Aviv. Però menció destacada mereix el jugador local Óscar Baños, que va ser el millor triplista del torneig. A més, Baños també va obtenir el trofeu al millor jugador local.

Títol blanc

El Real Madrid -foto- es va imposar amb claretat al Barça a la final de la IX edició del Torneig de Bàsquet Infantil Rei de Reis que es va celebrar en el municipal de Can Vinader de Castelldefels. Els blancs es van desenganxar en el marcador en el primer quart i van finalitzar la primera meitat del partit 28-39. No obstant això, els blaugrana van reaccionar i van signar un gran tercer quart fins a arribar a posar un a dalt en el marcador. Però el Reial Madrid no estava disposat a deixar escapar el torneig i va tornar a imposar la seva autoritat en l'últim quart fins a emportar-se el partit amb el definitiu 62 a 71, especialment gràcies a l'actuació de Usman Garuba, escollit jugador MVP del torneig i màxim anotador a la final.


Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix