El Basket Almeda perd i es queda sense final

No va poder superar al Draft Gramenet a les semifinals de la Copa Federació i va caure per 40 a 38.

Les cornellanenques no optaran al títol de la quarta edició de la Copa Federació de Copa Catalunya Femenina. El Basket Almeda va perdre a les semifinals davant del Draft Grament per un ajustat 40 a 38 i es va quedar fora de la gran final.

L’enfrontament va ser molt igualat fins al final. Les noies de Toni Pallé es van imposar en el primer quart (10-12), però en el segon van ser les colomenques les que van ser millors en defensa i estar més encertades en atac (15-10). Al descans, el marcador reflectia un 25-22. A la represa, les grogues van millorar el seu nivell de joc igualant de nou el lluminós (36-35). I ja en els darrers deu minuts, el Draft Gramenet va saber contenir millors els nervis i es va imposar per dos punts de diferència.

Les colomenques jugaran la final davant del SR Lima-Horta, que va guanyar l’altra semifinal davant del Joventut Les Corts per 61 a 69.


Redacció / Foto: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix