Jordi Juvanteny torna al Dakar amb el seu camió MAN

El santfeliuenc, Jose Luis Criado i Enric González formen l’equip KH-7 Epsilon Team que tindrà la tasca de ser l’assistència ràpida del Team De Rooy i, alhora, intentar assolir l’onzena victòria a la categoria 6x6.

Un dels pilots més experimentats del Dakar és, sense cap dubte, Jordi Juvanteny. El pilot de Sant Feliu de Llobregat tornarà a participar en el prestigiós ral·li per vint-i-quatrena vegada. En l’edició d’enguany ho farà com a responsable de l’assistència ràpida del Team De Rooy. I ho farà amb un camió MAN -el mateix des de l’any 2009- amb els seus incombustibles companys José Luis Criado i Enric González. Els tres formaran l’equip KH-7 Epsilon Team que, a més, tindran la fita d’intentar aconseguir l’onzena victòria en la categoria 6x6.

Segons explica Juvanteny la situació de crisi “feia impossible seguir d’independent com ho fèiem. Fins i tot no podem canviar de camió i utilitzem el mateix des del 2009. L’únic que fem és anar canviant de peces, segons el seu estat, per mantenir la confiabilitat del vehicle i poder respondre a la nostra missió. En tot cas si continuem al Dakar és per la passió que tenim en viure un esdeveniment com aquest.”

Cal recordar que l’any 2014 va ocupar la trenta-tresena posició a la classificació, mentre que el 2013 va ser el 35è. El millor lloc que ha ocupat va ser el novè en el 2010.


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix